Inlagt av Anna Gaul

Yogaretreat i Årefjällen med Fia Aunsmo & Marie Maitri!

Välkommen till en helg med återhämtning och inspiration i fantastiska Årefjällen. Tillåt dig att släppa vardagen och hitta din egna naturliga kraft, harmoni och glädje. Hitta healing genom yogan i den natursköna yogasalen på spiragården med panoramafönster med utsikt över Åres natur i vinterskrud. Detta retreat passar dig var du än är i livet... För att bara gå djupare i dig själv eller om du står inför att skifte eller frågeställning av någots slag.

Under helgen kommer du få tid till att uppleva fjällens magi och självläkande kraften i kallbad, vandring, stillhet och yogans magiska värld. Vi får möjligheten att rikta uppmärksamheten inåt i tystnad och lära oss mer om oss själva genom yogan. Det kommer även finnas tid för reflektion och samtal.

KURSLEDARE

Fia Aunsmo
Fia är yoga -och vildmarksguide med många års erfarenhet av verksamhet i Åre. Hon implementerar yoga i det mesta hon tar sig för. Förutom klassiska yogapass, hotyoga och antigravityyoga i sin yogastudio tar hon ofta med klasserna ut i naturen i Åre. Vad sägs om vandringsyoga, skidyoga på fjället eller supyoga på Åresjön, antingen i grupp eller oneonone. Nytt för i år är kombinationen yoga, kallbad och bastu där Fia går igenom andningsövningar och rörelser för att värma upp kroppen innan det meditativa kallbadet som avslutas med en skön bastu.

Marie Maitri Segelström
Marie har praktiserat yoga och mindfulness de senaste 25 åren.
Hon håller i retreater i Sverige, Toscana och i Indien och är så exalterad över att ha ett retreat i magiska Åre tillsammans med Fia.
Hon lägger även mycket tid för egen reflektion där hon drar sig tillbaka och studerar yoga inifrån. Marie är utbildad inom flera yogaformer såsom hatha-, yin och restorative yoga, som gör att hon kan anpassa undervisningen efter gruppens behov.
Hon är även verksam som coach och utbildare inom hälsa och har en undersköterskeutbildning i grunden. Marie har också stort intresse för hur yoga påverkar vår hjärna och hur vi kan använda den kunskapen i vår vardag

SPIRAGÅDEN ÅRE
Spiragården Åre är en harmoniskt och stämningsfull yogastudio och kursgård för hälsa & inspiration. Vi erbjuder meningsfulla aktiviteter och retreater inom yoga, meditation, personlig- & andlig utveckling. Jag som driver Spiragården heter Lisa Tangen och tillsammans med min man skapar vi och utvecklar Spiragården steg för steg. Byggnaden är renoverad och inredd med miljötänk och kärlek. Nästa steg i skapandet är att öppna ett hälsocafé i byggnaden. Jag (Lisa) är beteendevetare och Kroppsterapeut med utbildningar inom olika terapier som massage, kraniosakral terapi, SER: Somato Emotional Release, Energipsykologi, healing mm.

TIDER
Retreaten börjar Torsdag 25/3 kl. 16.15 och slutar efter lunch på söndag 28/3.

INNEHÅLL
Yoga, meditation, vandring, föreläsningar, tystnad, reflektionsövningar, sharing samt kallbad & bastu.

MÅLTIDER
Matens tema är hälsosam, lätt och energibostande mat. Mycket grönsaker. varma vegetariska rätter och härliga sallader. Genom att äta lätt mat kan vi fördjupa upplevelsen av yogan och lättare hitta in i oss själva.
Alla måltider ingår från torsdag eftermiddag till söndag lunch.
Vänligen anmäl eventuella allergier senast måndag 22/3.

PRIS & ANMÄLAN
3 900 kr ink moms för privatperson och 3 900 ex. moms för företag. Priset inkluderar yoga, föreläsningar, aktiviteter & alla måltider. Obs! boende ingår ej i priset.
Anmälan görs genom denna länk bokadirekt.se. Där betalar du anmälningsavgiften på 600 kr för att säkra din plats. Resterande belopp betalas på plats eller faktureras. Pga. pandemin har vi generösa avbokningsregler.

RESA
Du kan resa hit med bil, tåg eller flyg.
Tåg är smidigt, då tågstationen ligger nära. 1 km från Spiragården och 1,5 km från STF Södergården Åre.
Retreatens start och slut tid är anpassade efter tågtiderna. Vi erbjuder hämtning och lämning vid tågstationen.
Förslag på tåg: Torsdag: 06.21-14.34 Söndag 15.30-22.49. Boka i god tid.
Meddela om du vill ha hämtning från tågstation.

BOENDE
Vi har reserverat rum på STF Södergården Åre. Du bokar själv och meddelar att det gäller retreat på Spiragården för att få rabatt. Ett eget rum kostar 275kr natten . Delat rum är 400kr totalt för rummet. Boka ditt rum på: 070-662 40 53. Du behöver boka ditt boende senast 25 februari för att kunna garantera att rum finns.

KONTAKT
För praktiska frågor om mat och kursgården: Lisa 070-642 65 85
För frågor om yoga och innehåll: Fia: 0739-89 88 68

Varmt välkomna önskar
Fia, Marie & Lisa på Spiragården Åre