Inlagt av Anna Gaul

Nu kan du träna alla våra gruppträningspass hemma i vardagsrummet. Du bokar din plats via den nya bokningsknappen här på hemsidan. För att få reda på vad du behöver för redskap till passet klickar du på "mer info" på bokningssidan alternativt läser på passbeskrivningarna på gruppträningsschemat. Har du inte hantlar hemma så fungerar tex fyllda PET-flaskor alldeles utmärkt. Bokningen stängs två timmar innan passet ska börja, detta för att vi ska hinna administrera utskicket av länken till dig. För att se schemat för onlinepassen klicka här

Har du inte medlemskap hos oss så är du ändå varmt välkommen att testa passen under en vecka. Under din provträningsvecka skriver du in "provträning" i kommentarsfältet i bokningen. Är du intresserad av att teckna ett medlemskap för onlinepassen så hör av dig till oss på info@traningspuls.se eller anna@traningspuls.se.

Med er hjälp och feedback kommer vi att fortsätta sträva efter att göra upplevelsen så bra som möjligt för dig där hemma. För att få ännu bättre uppkoppling ska vi dra in fiber till lokalerna under december.

Vi ser fram emot att ses online!