Ingrid PaulssonNamn: Ingrid Paulsson

Titel: Cert. Massör och Dipl. Zonterapeut
Yrkeserfarenhet: Massage 10 år, Zonterapi 5 år
På träningspuls sedan: 2005
Övriga utbildningar: Ekologisk ansiktsbehandling

Lite om mig: Jag arbetar med svensk klassisk massage samt muskeltöjningar vid behov. Zonterapi är en behandlingsform som handlar om att stimulera kroppens organ till läkning. Genom tryck under fötterna påverkas kroppen reflexologiskt. Både massage och zonterapi har en väldigt avslappnande effekt på kropp och själ.

Nu erbjuder jag också avkopplande ansiktsbehandling med ekologiska produkter. I den ingår en ansiktsrengöring med peeling, ansiktsmask, ansiktsmassage, nacke och axelmassage samt överarmsmassage.

ingrid.paulsson@traningspuls.se

Ulrika NorrbyNamn: Ulrika Norrby

Titel: Dipl. Massageterapeut, Medicinskt Kursforum
Cert. Massör, Branschrådet Svensk Massage
Yrkeserfarenhet: Inom friskvård 3 år
På träningspuls sedan: 2009
Övriga utbildningar: Friskvårdskonsulent, instruktör inom funktionell samt pulsbaserad träning och stavgång.

Lite om mig: Jag är terapeut inom svensk klassisk massage och behandlar utifrån vad du behöver, avslappnande och välgörande eller behandlande av specifika problemområden. Tekniker som jag tar hjälp av är rörelsetester och terapeutisk stretching och jag ger dig gärna råd och övningar i styrka och egenstretch. Mitt mål med behandlingen är att kunna mildra besvär och öka förståelsen för vad som händer i kroppen när problem uppstår, exempelvis i arbete eller idrott. Välkommen.

ulrika.norrby@traningspuls.se

Helen Odenäng

Namn: Helen Odenäng

Titel: Cert. Massör/massageterapeut, idrottsmassör, Lic. Personlig tränare, kostrådgivare, löpcoach och livsstilsrådgivare.
Yrkeserfarenhet: Sedan 2002
På träningspuls sedan: 2015
Övriga utbildningar: 
Handakupunktur, hälsocoach, triggerpunktsbehandling, idrottsmedicin, energimassage, hälsoanalyser och screening och skador med rörelseanalys.

Lite om mig: Till mig är du välkommen om du vill lösa upp dina spänningar, stela muskler, skador eller bara få en stunds avkoppling. Jag arbetar med svensk klassisk massage och idrottsmassage som är en djupgående behandlingsform. Jag ser ett helhetstänk för varje klient, med behandling, träning, kost och återhämtning. Att se att allt hänger ihop. Att förstå samspelet, det är viktigt. Jag jobbar avslappnande, behandlande och rehabiliterande. Vid behov går vi igenom stretchövningar och träningsövningar. Min drivkraft är att få mina klienter att må bra och få ett hälsosamt tänk. 

Utöver massage så jobbar jag även med Personlig träning, handakupunktur, kostrådgivning, hälsocoachning, löpcoachning och gör hälsotester.

Nu tränar jag allt från löpning, styrketräning, boxning, tennis, cyklar och mycket annat. Har tävlat och tränat olika sporter hela livet, som motorcross, friidrott, bollsporter och löpning. 

Min drivkraft är att är se människor vilja förändra sin hälsa på ett sunt hälsosamt sätt och att få vara med på deras resa. Att finnas med som ett stöd och coach, och hitta rätt verktyg mot målet.

Varmt välkomna att boka tid!


Helen.odenang@traningspuls.se

 

Rickard MayerNamn: Rickard Mayer


Titel
:
 Diplomerad massage terapeut, Certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage.
På träningspuls sedan: 2012

Lite om mig: Jag arbetar efter patientens behov och önskemål med dessa behandlingsformer. 

Klassisk Massage: En djupgående massage för välmående, avslappning, smärtlindring, förebyggande eller rehabiliterande. 

Muskulering: En mer specifik muskelbehandling där jag efter olika tester och analyser behandlar besväret med hjälp av olika grepp och tekniker. Exempelvis djupare massage, triggerpunkter, pressur, longering och muskeltöj. En behandlingsform som passar de flesta och är mycket uppskattat hos idrottsutövare i alla former. 

Målet med mitt arbete är att du som patient känner välbefinnande och att dina besvär har mildrats samt att du förstår hur dina besvär har uppkommit. Välkommen att boka behandling hos mig.

rickard.mayer@traningspuls.se


Annie AnderssonNamn: Annie Andersson

Titel: Cert. & Dipl.  Massageterapeut, idrottsmassör, personlig tränare, kostrådgivare och hälsocoach.
Yrkeserfarenhet: Jobbat med hälsa och friskvård sedan 15 år tillbaka.
På träningspuls sedan: 2016
Övriga utbildningar
Streching/triggerpunkter, idrottsmedicin/idrottsmassage - skador och behandling, rörelseanalyser, handakupunktur, energimassage, hälso och livstilsrådgivning.

Lite om mig: Jag har jobbat med massage och hälsa sedan 2002.

Ända sedan ung ålder har jag hållit på med idrott av olika slag. Bland annat fotboll, innebandy samt motorcross. Jag har varit med i olika löpar/cykel och triathlontävlingar.

Nuförtiden så varierar jag träningen med aktiviteter såsom löpning, styrketräning, tennis, boxning och mountainbike. Att vistas mycket i naturen ger mig mental återhämtning. Vintertid försöker jag att åka så mycket längdskidor som möjligt.

Jag tycker att det är viktigt att tänka på helheten; träning - kost - återhämtning/vila och den mentala biten, allt hänger ihop.

“Det som jag uppskattar mest i mitt jobb, är att se människors vilja till förändring. När de väl bestämt sig finns jag med som ett stöd, motiverar och engagerar dem till en sundare livsstil, både fysiskt och mentalt. Det finns nog inget mer tillfredsställande än att få hjälpa andra att må bättre”.
Välkomna att boka tid

annie.andersson@traningspuls.se


KevinNamn: Kevin Hyvik

Titel: Dipl. Massageterapeut
På träningspuls sedan: 2019

Lite om mig: Terapi är behandlingen av hälsoproblem. Som massageterapeut är mitt mål att hjälpa dig att lindra eller mildra eventuella smärtor eller besvär, samt att hjälpa dig att förstå orsaken till att besvären kan ha uppkommit.

Detta vill jag uppnå genom olika tester, analyser samt genom dialog, för att sedan behandla både orsaksområde och symptomområde med ett flertal olika grepp och tekniker, såsom triggerpunktsbehandling, pin-and-stretch, PIR-töj mfl. Även tips på hemmastretch och egen-övningar ges vid behov.

Till mig kan du komma om du behöver hjälp med ryggskott, trött ländrygg, nackspärr, smärtor mellan skulderbladen eller andra muskulära besvär. Och givetvis är du välkommen om du bara vill ha en stunds avslappning med klassisk svensk massage.
Gnisslar du tänder eller spänner sig käkarna om natten? Har du svårt att tugga eller har ett ojämnt bett? Välkommen att prova en käkledsbehandling, finns som kortare eller längre behandling.

kevin.hyvik@traningspuls.se